Sve informacije o Srcu i uslugama pronađite na javnom webu Srca.

  • 2011

MoodleMoot Hrvatska


MoodleMoot je konferencija namijenjena svima koji se bave sustavom Moodle - korisnicima, administratorima ili developerima te svima zainteresiranima za upoznavanje sa sustavom ili iskustvima korištenja. MoodleMoot se održava svake godine u preko 20 zemalja širom svijeta na kojima sudjeluje preko 5.000 sudionika uz više od 500 predavanja.

Prvi MoodleMoot u Hrvatskoj organiziralo je Srce 2011. godine. Bio je posvećen pitanjima tehničkih aspekata sustava Moodle (tehničko održavanje sustava, nadogradnju i prilagodbu potrebama korisnika u akademskoj zajednici). Na MoodleMootu Hrvatska 2011. održano je 14 predavanja. Pozvano predavanje Andreasa Hruska iz Austrije održano je putem sustava za webinare. Uz 14 predavača na MoodleMootu sudjelovalo je i 38 sudionika iz pet zemalja.

U 2020. godini održan je jubilarni deseti MoodleMoot i to po prvi put u potpunosti u online okruženju. Tijekom ovih deset godina na MoodleMoot Hrvatska održano je 149 predavanja, a svake godine sudjelovali su ugledni pozvani predavači, bilo da je riječ o čelnim ljudima unutar Moodle organizacije ili o vodećim stručnjacima u polju (online) edukacije poput Martina Dougiamasa, Davida Monllao Olive, Elizabeth Dalton, Louise Olney, Stevea Rycrofta, Marka Glynna, Tima Hunta te brojnih drugih.

Popis svih održanih MoodleMoot konferencija.

Natrag

Pregled odabranih trenutaka