Sve informacije o Srcu i uslugama pronađite na javnom webu Srca.

  • 2017

Stručna konferencija „Dani e-infrastrukture Srce – DEI“


Stručna konferencija „Dani e-infrastrukture Srce- DEI“ prvi put je kao konferencija održana 2017. godine, a nastala je na temelju uspješnih pojedinačnih jednodnevnih događanja koje je Srce organiziralo u prethodnom razdoblju za različite grupe svojih korisnika poput Dana e-infrastrukture, Dana sustava AAI@EduHr, Mjeseca usluge eduroam, Dana digitalnih repozitorija ili Okupljanja korisnika ISVU REST API-ja. Ona ujedno na određeni način predstavlja nastavak tradicije konferencije „KOMPJUTER NA SVEUČILIŠTU (kasnije „Information Technology Interfaces“) koju je Srce organiziralo od 1974. godine do 2013. godine.

Konferencija Srce DEI mjesto je na kojem naši znanstvenici, nastavnici, IT profesionalci, studenti i svi zainteresirani za inovacije i napredak uz pomoć tehnologije, mogu oblikovati budućnost hrvatskog istraživanja i obrazovanja.

Konferencija svake godine okuplja više od 300 sudionika koji su prepoznali njezin značaj i iz godine u godinu planiraju svoje prisustvovanje na njoj.

Od 2019. godine Stručna konferencija Srce DEI se organizira sklopu strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Natrag

Pregled odabranih trenutaka